Welkom bij Beauty & Kids

Leuk dat je op deze site komt kijken! Wil jij een super cool kinderfeestje of heb je zin in een middag of avond lekker make-up opbrengen, nagels lakken, giebelen en tutten, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het is heerlijk om je te laten verwennen en met wie kun je dat beter doen dan samen met je vriendinnen.


Er zijn verschillende mogelijkheden, voor verschillende leeftijdscategorieën. Met feestjes voor de allerkleinste tot workshops voor de tieners. Kijk maar eens in het menu hierboven, hier wordt alles tot in detail uitgelegd.


Feestjes zijn alleen mogelijk op woensdagmiddag en zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur, op vrijdagavond vanaf 18.30 uur en in de schoolvakanties. Eventueel in overleg op vrijdagmiddag.


Nog nooit was een feestje geven zo gemakkelijk. Ik breng alles mee en kom bij je aan huis. Je hoeft alleen te zorgen voor een tafel en voldoende stoelen. Het drinken is zonder koolzuur behalve de non-alcoholische campagne, deze is met. Komt er een kindje met een allergie op het feestje, geef het eventjes door dan zorg ik voor iets wat wel gegeten/gedronken mag worden. Wilt je graag foto’s van deze middag? Daar moet je zelf voor zorgen. Ik ben te druk met de kinderen bezig om tussendoor foto’s te kunnen maken

Alle feestjes zijn inclusief uitnodigingen, deze kun je van tevoren bij mij komen afhalen. Verzenden is NIET mogelijk.


Heb je nog vragen of ben je zo enthousiast geworden en wil je een feestje boeken?
Dat kan. Neem dan contact op. Dat is mogelijk via mijn telefoonnummer: 06-19146783, mijn e-mail: info@shvpetra.nl of via het contactformulier op deze site.


Over Mij

Hallo, mijn naam is Petra Willems. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik ben schoonheidsspecialiste en daarnaast ook gek op kinderen en feestjes. Dat bracht me op het idee om mijn krachten te bundelen en kinderfeestjes/workshops te gaan geven.

Dus vanaf nu is het ook mogelijk om Beautyfeestjes, Nagelparty’s en Tiener workshops door mij te laten verzorgen. Lekker met een paar vriendinnetjes een leuke middag met alleen maar beauty of samen de meest fantastische nagelcreaties maken. Het kan allemaal!!!

Kijk rustig even verder op de site om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Groetjes, Petra

Feestjes zijn mogelijk op...

Schoonheidsverzorging Petra
Beauty & Kids
Middelstestraat 51
6004 BG Weert
06-19146783

Maandag: niet mogelijk
Dinsdag: niet mogelijk
Woensdag: vanaf 13:00 uur
Donderdag: niet mogelijk
Vrijdag: vanaf 18:30 uur
Zaterdag: vanaf 13:30 uur
Zondag: niet mogelijk

Overige dagen en vakantie periodes in overleg mogelijk

html templates website templates